Vattacukorhajú lány

falfestés Zsófiéknál

Hétvégén megint falat festettem, ezúttal Zsófiéknál. Kb három hónapja tervezzük a dolgot, szerencsére Petike nemsokára megszületik, és ez ugyebár olyan határidő, amit nem nagyon lehet eltolni:) A kép kész, szép is lett, nagyon tetszik, bár a fotó sajnos nem a legjobb, a gyerekszoba pedig nagyon cuki lesz (ezt azokból a dolgokból jósolom, amiket még ott láttam), a kismamának pedig nagyon szorítunk:)
A harmadik képen a tesztpilóta, Kolos látható, akit a létrára mászás sokkal jobban érdekelt, mint a “művészi munkám”, de neki már különben is van saját fala🙂 Nagyon gyorsan telik az idő:)

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anonymous says:

  mit kerestem, koszonom

 2. Igen beszéltük:)Majd szólok, ha lesz valami…Nekem a csíkos felhő tetszi nagyon!Olyan Halász Judit lemez hangulata van.Volt egy dupla bakelitem gyerekkoromban, aminek a közepén ott voltak a dalszövegek, meg nekem nagyon tetsző illusztrációk. Ez is olyan, olyan igazi gyerekkor hangulata van.

 3. Mónika says:

  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

 4. Mónika says:

  igen, az ovissal való hasonlatosság a madárban rejlik, akkor kifejezetten kérés volt, hogy egy kicsit legyen magyar népmesék-hangulata…és ez a madár olyan jól sikerült, és úgy szeretem, hogy eltettem a rajzát.

 5. gyönyörű lett!! szép, friss színei vannak! én is érzek benne magyar népmesés felhangokat, – ahogy az óvodai projektnél is -, mégis ízig-vérig “vattacukorhajú” stílus. csak így tovább!! 🙂

 6. Noémi says:

  Nagyon szép a virág, a felhők, és az egész kompozíció. Látszik, hogy nem csak a technikát ismered, hanem nagyon jó érzéked van hozzá. A régebben festett fáid is nagyon tetszenek.

 7. irisz says:

  szépséges, a madár rákacsint picit a magyar népmesékre – persze lehet, hogy csak én gondolom bele, de ez gyönyörű összekötése a hagyományosnak a maival… szépszépszép!

 8. Mónika says:

  köszi:) igen, jó lenne, ha sok ilyen meló lenne, én nagyon szeretem…de Panka, ugye már beszéltünk arról, hogy összeállhatnánk:)

 9. Úgy értem, hogy sok-sok festeni való fal!

 10. Megint nagyon szép lett:)Bárcsak lenne egy csomó ilyen munkád!!!

 11. kinga says:

  A fal gyönyörű, a galamb a kedvencem. A kisfiú pedig nagyon cuki 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!