Vattacukorhajú lány

falfestés Juditéknál

Még mindig a múlt hétnél tartok.

A hét közepén gyerekszobát dekoráltam egy régi barátnőmnél. Mindig meglepődöm, hogy egy szépen előkészített babaszobát mennyire meg tud változtatni hangulatában a falfestés. Megígértem magamnak, hogy legközelebb már tudatosan készülök erre az érzésre, mert nagyon jó:) Persze, a szoba odáig is nagyon szép, mert mindenhol nagyon készülnek, és már rendben várakozik minden bútordarab, játék, kiságy, kisvonat, legszívesebben lábujjhegyen járna az ember…de ahogy készen leszek a fallal, valahogy mintha még hihetőbbé válna, hogy ez egy gyerekbirodalom lesz. Élénkebb.

A pelenkázó fölé, ahol a legnagyobb felület található, egy nagy, színes képet készítettem szivárvánnyal, felhővel, vonatozó állatokkal, számokkal. A masiniszta egy maci, mögötte nyuszi, csíkos cica, és egy kerekes kiskacsa.A kiságy fölött már visszafogtam magam és a színeket, ezért ide pasztell bárányok kerültek (ez a tipikus esete annak, hogy az előre megbeszélt zsiráfból bárányok lesznek), szerintem ez volt a jobb megoldás, megnyugtatóbb, a zsiráf valahogy vibrálóbb karakter.
Végül a kanapé fölé pedig egy léghajóban utazó kutyust festettem.

Köszönöm Judit és Zsolt bizalmát!
Remélem, a kislányotok is szeretni fogja a szobáját.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Cicurka says:

  A Google-ban keresgélve bukkantam rá erre a csodás látványra. A leendő babaszobát szeretném dekorálni a kis mazsolának és olyannyira megtetszett, hogy lehet csenek tőled egy kis ötletet (ha szabad). Tündéri! További szép napot! 🙂

 2. Juhizs says:

  Csodás ez a mesevilág :-)A legtöbb ember nem is gondol arra, hogy még egy egyszerű függöny-csere is mennyire megváltoztathatja egy szoba hangulatát (évszakonként más és más a hangulat) 🙂

 3. Mónika says:

  Kedves Mártus,bármilyen barkácsboltban kapható színezőpaszta megfelel a célnak, én diszperzittel keverem, világosítom a színeket. Egymással is jól keverhetőek. Jó munkát!

 4. Mártus says:

  Tündériek a falképek!!Egy kérdésem volna!Második babánkat várjuk, és a “nagyfiam” új szobát kap. Több ötlet is felmerült – hogy mi kerüljön a falára, csak egy gondom van: nem tudom, milyen festékkel érdemes nekiállni. Tudnál ebben segíteni?Előre is köszönöm!

 5. Mónika says:

  Köszönöm!Rezeda, ha így lesz, szólj bátran:)))

 6. Cecii says:

  Annyira szép!Úgy irigylem,hogy ilyen csodásan rajzolsz-festesz.:’) Bár nekem ilyen szobám lett volna…

 7. Rezeda says:

  Szia!Nagyon szép lett, ha lesz még egy gyerekem, Te fogod a kecskét festeni 🙂

 8. Judit says:

  Aki eddig látta, mindenki dícsérte.:)Reméljük, hogy sok kis birodalmat fogsz még ilyen gyönyörűvé varázsolni a jövőben!!:)Köszönjük még sokszor mindhárman!!!:)

 9. Balzsam says:

  Gyönyörű lett, én megnéztem 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!