Vattacukorhajú lány

Wamp + Manka

 

blogra_mindenmás_kicsi

 

Remek hírem van, vasárnap részt veszünk a WAMP-on!

Hogy az öröm még nagyobb legyen, kiemelt helyet nyertünk a WAMP+ szekcióban, tehát, ha jöttök, ne a megszokott kicsi standot keressétek, hanem a fehér, nagy installációt, remélem, hamar megtaláltok, a figyelemfelkeltő dekoráción épp most dolgozom:) Szóval örülök nagyon és dolgozom ezerrel. Nagyon régen nem voltam wampozni, egész pontosan utoljára tavaly, úgyhogy itt a szuper alkalom, hogy újra találkozzunk.

Mik a fontos tudnivalók? A vásár újra a Millenárison lesz, hurrá, (B csarnok, csak kövessétek a táblákat) vasárnap 11-19 óráig.

Ezúttal 500 Ft lesz a belépődíj, de ez teljes egészében levásárolható,

gyerekeknek 14 éves korig, nyugdíjasoknak ingyenes.

5 db 100 ft-os kupont kaptok a bejáratnál, amit bent a következőképpen tudtok levásárolni: kerek 1000 forintonként 1 db kupont tudtok beváltani. Magyarul, ha nálam vásároljátok le az összes kuponotokat, akkor pl. az 5 ezer ft-os Manka árából lejön 500 ft. Vagy ha pl. táskát szeretnétek, akkor a 7900 Ft-os film noir táska 7400 ft-ba kerül. Az A5-ös repróim 2 ezer helyett 1800, a gyerektáskák 6 ezer ft helyett 5500..és így tovább. Ugye nem is hangzik rosszul? De nem muszáj egyben az összes kupont levásárolni.

Ha valakinek még mindig nem jött meg a kedve, elárulom, hogy sok kiállítótársam akciózik majd vagy ajándékot ad, gyertek, jó lesz!

Mit viszek? Lesz sok Manka (lásd fent), gyerektáskák,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

felnőtt táskák, nemcsak a már említett film noir típus,

film_noir_taska_manka

 

hanem gyönyörű virágmintások is (róluk még nincsen képem, mert félkészek), valamint színesek, mind-mind bőr füllel. Például:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illetve jönnek a reprók ugye:

 

 

 

 

Illetve a szokásos zsebtükrök!

Ugye találkozunk vasárnap?

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!