Vattacukorhajú lány

Manka utazásai

Az elmúlt két évben elég sokat utaztam. Ne gondoljon senki arra, hogy világcsavargó lettem, egyszerűen az történt, hogy külföldön ismertem meg a (magyar) barátom, és a szerelem miatt csomagoltam. Erről egyébként itt írtam már.

Főleg Normandia és Anglia vidékein kirándultunk, de jártunk Amszterdamban is. Teljesen átlagos életet éltünk (tudom, ezt nehéz elmagyarázni), azzal a különbséggel, hogy hétvégén nem a tévé előtt ültünk, hanem nekivágtunk, hogy felfedezzük az ottani környéket. Sok-sok fotó készült ebben az időszakban, mostanában, ha nosztalgiázni támad kedvem, van mit nézegetni (pár hónapja hazaköltöztünk). Ezekből az élményekből született a Manka utazásai című képeskönyvem, amelyről itt és itt írtam már.

***

De Mankát nemcsak én viszem magammal mindenhová, amerre járok, hanem Ti is, és szuper képeket küldtök nekem! A mai posztban ezekből a képekből rendezek egy kis válogatást, folytatása következik!

Az első fotókat Panni küldte Amerikából (Arizona, San Francisco). Gyönyörűek, ugye?

A következő képeket Ilonának köszönhetjük, Ausztráliából. Igen, ez itt egy igazi koala, nagyon cuki.

Edina képe a mallorcai piacról:

Egy Manka táska Floridából:

Egy nagyon régi Manka pár Brüsszelben, Vandától:

Manka Mankája Montreálban:

Végül pedig a legfrissebbek, Hédi Izlandig vitte két Mankáját:

Folytatása következik!

Köszönöm a nagyszerű képeket, továbbra is várom őket! Aki pedig még többet szeretne látni, vagy nem bírja ki a következő posztig, az a fb oldalon, ebben a mappában nézelődhet.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!