Vattacukorhajú lány

karácsonyi menetrend 1.

Pár napja/hete a facebook-on elkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás, több helyen is belefutottam, hogy hányat is kell aludni karácsonyig (ez a szám ma 57). Ez talán soknak tűnhet, de ha hozzávesszük, hogy az októbernek pikkpakk vége, a november is hamar elszalad, a december pedig  általában mindenkinek nagyon sűrű, hát tényleg máris itt a karácsony. Szeretném azonban kihangsúlyozni, hogy ennek a posztnak nem a pánikkeltés a lényege.

Én nagyon szeretem a decembert, az adventi időszakot, de valahogy sosem úszom meg a kapkodást. Idén viszont megfogadtam, hogy előre tervezek, és másoknak is szeretném megadni ezt a lehetőséget. A mai posztommal azoknak a cégeknek, munkahelyeknek szeretnék segíteni, akik már a céges gyerekek karácsonyi ajándékain gondolkoznak.  Egyedi, szép és minőségi meglepetést szeretnétek?

A Manka babák a legnagyobb odafigyeléssel készülnek, gondosan összeválogatott alapanyagokból és harmonizáló színekkel, precíz varrással. Lányos (királylány) és fiús (királyfi, kalóz) változatban is léteznek, néha állatjelmezbe bújnak (cica-, és maci Mankák). Puhaság szempontjából is többfélék, a legpuhábbak a plüss, bársony, flanel Mankák, őket általában hímzett szemmel látom el, hogy a legkisebbek kezébe is adhassátok. Még nem láttam olyan kisgyereket, akinek ne tetszett volna valamelyik, és ennek természetesen nagyon örülök.

blogra_mindenmás_kicsi

A babákon kívül gyerektáskákat is rendelhettek, méretük kb A4-es, mindig állítható vállpánttal, szép béléssel, mágneszárral készülnek, az elejükön egy-egy vidám Mankával (lásd a legfelső képet).

Egyszóval, ha egyedi, minőségi ajándékban gondolkoztok, a legjobb helyen jártok. Idén tudok teljesíteni még Manka megrendeléseket, persze a kapacitásom véges. A céges Mankák és táskák kedvezményes árúak lesznek. Az ajándékok mellé névre szóló ajándékkísérő is jár. Tehát írjátok össze a céges gyerekek neveit, jelezzétek külön, hogy Mankák esetében melyiküknek legyen hímzett szemű vagy kik a nagyobbak, írjátok meg, mikor szeretnétek átadni az ajándékokat. Például: “7 gyereknek szeretnék rendelni, 4 kislánynak rózsaszín, lányos Mankát, mind nyitott szemű, a kislányok nevei: Anna Boróka, Kata, Orsi, a 3 fiúnak pedig 3 kalóz Mankát, a fiúk neve: Bence, Ábel, és Máté”

  Rendelni november 15-ig tudtok, a horvath.monika@gmail.com emailcímen, és írjatok akkor is bátran, ha bármilyen kérdésetek van.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!