Vattacukorhajú lány

anya-lánya táskák

Nem is értem, miért nem készítettem eddig ilyet, pedig annyira kézenfekvő és praktikus. A kislányok szeretik felpróbálni anyu ruháit, cipőit, miért ne lehetne nekik is (majdnem) ugyanolyan táskájuk?  A kettőt úgy hoztam össze, hogy a lehető legjobban összepasszoljanak, de a kislányoké kislányosabb, az anyukáké pedig felnőttesebb, nőiesebb legyen.

Vagyis ugyanaz a táska, gyerek-, és felnőttváltozatban.

A kislányoké a szokásos méret, kb A4-es a táska teste, türkizkék bélést kapott és mágneszárat, az állítható meggypiros pánt pedig praktikus. Anya táskája ugyanez, de fekete béléssel, mágneszárral, belsőzsebbel, valódi bőr fülekkel, vállon hordható fazon. A táska mérete kb 35*43 cm.

Óriási szerencsémre tegnap sütött a nap, meg is várta, míg befejezem őket, csináltam vagy húsz fotót, feltöltöttem a gépre, és csak akkor borult be, szóval köszi nagyon! A képek tehát:

Nemcsak ez az egy pár lesz ebből a szép sötétkékből, annyira tetszik, hogy varrok belőlük többet is.

***

Sőt, azt tervezem, hogy a film noir táskákhoz is varrok egy pár gyerektáskát, így ha valakinek az a kedvence (netán már van ilyene), és párban szeretné, lesz rá lehetőség. Például ma ehhez a táskához fogok kicsit varrni:

De neki is készítek “gyereket”:

barátaim, a gombostűk

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!