Vattacukorhajú lány

ünnep előtti kis ünnep

 

szülinapos-ceruza-pöttyös-kicsi4

Idén novemberben hatodik éve, hogy elkezdtem a Vattacukorhajú lány blogot. Először csak netes portfoliónak indult a rajzaim számára.

 

 

Később, ahogy elkezdtem varrni, egyre több varrós bejegyzésem lett (persze főleg fotó).

őszi-4

Sok szatyrot varrtam, akkor indult a meska oldala is.

meggy14

Itt mutattam meg az első Mankákat.

hfg24

Most itt tartunk:

október, wamp

És az illusztrált mesekönyvek persze

Vilma levese

Manka utazásai

A többi könyvet itt jobboldalt találjátok, de még rengeteg-rengeteg dolog belefért ebbe a hat évbe. Ha kíváncsiak vagytok, és van időtök, lapozzatok a régi oldalakra.

Néha kapok olyan leveleket, amelyben írjátok, hogy régi olvasóim vagytok, és meg is említetek néhány régesrégi bejegyzést. Ilyenkor mindig nagyon meghatódom. Köszönöm nektek, hogy olvastok, hogy kattintotok akkor is, ha nincs új bejegyzés, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal és vásároltok tőlem, és köszönöm a sok-sok pozitív visszajelzést. Nem könnyű úgy írni, hogy közben minden időm az alkotásra fordítom. Tehát nálam nem az írás, a blogolás az alkotás, hanem arról írok, amit alkottam, és bevallom, sokszor túl fáradt vagyok lefényképezni valamit és megmutatni itt, folyamatos időhiányban szenvedek. Pedig a dolog így indult és ezt nem fogom szem elől téveszteni. Rajzolni is nagyon szeretnék, többet.

***

A másik oka ennek a bejegyzésnek az, hogy a hétvégén WAMP lesz, de mivel most messze lakom a fővárostól, alaposan át kellett gondolnom a logisztikát. Decemberben karácsonyig Budapesten leszek és minden hétvégén wampozom, így a novemberi vásárt most kihagyom. Túl sok utazás, túl sok olyan idő, amit ehelyett munkával tölthetek, mert még van mit csinálni bőven.

De tudom, hogy lett volna, aki most szeretett volna jönni, és most, hogy hatévesek is lettünk, arra gondoltam, inkább csinálok nektek egy szép, három napos akciót a meskán. Mit szóltok?

Ha péntek – szombat – vasárnap bármit vásároltok a meska boltomból, én állom a postaköltséget, és még egy ajándék zsebtükröt is választhattok. Termékenként, nem vásárlásonként. Tehát ha például valaki két Mankát vásárol, két tükröt választhat magának.

Vagy valaki más mikuláscsomagjába is tehetitek, szerintem cuki kis ajándék, és még hasznos is. (Én egy bajszos medvéset használok.)

szóval:

A meska boltomban nem írom át a postaköltségeket nullára, de biztosak lehettek benne, hogy ezalatt a három nap alatt nem kell postaköltséget fizetnetek.

A következő posztomban pedig megmutatom, hogyan alszanak nálunk  a  cicák!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!