Vattacukorhajú lány

karácsonyi menetrend 2.

Mivel itt a december, azt hiszem, ideje közzétennem, hol leszünk megtalálhatóak, és azt is, hogyan juthattok a legegyszerűbben Mankához, táskához, illusztrációhoz, zsebtükörhöz, stb.

December 2-ától Budapesten vagyok kb. három hétig. Ebbe pont belefér 2 WAMP (december 8 és 15 ), és lehetőségetek lesz személyes átvételre is. Aki tehát a meskán vásárol, vagy a facebookon keresztül rendel, és budapesti, nem kell postaköltséget fizetnie, kis egyeztetés után a belvárosban gyorsan átadhatom a kiválasztott “termékeket”.

Ha pedig a wampon szeretnétek átvenni, amit vásároltatok pl. a meskán, azt is lehet. A wamp 500 ft-os belépője és kuponrendszere továbbra is él, de az utolsó félórában ingyen be lehet jönni, így aki csak terméket venne át, annak javaslom, hogy ebben a félórában érkezzen (17.30 – 18.00).

***

Még egy ok, amiért érdemes lehet kilátogatni a Wampra: táskák és zsebtükrök csak és kizárólag nálam kaphatóak, vagy a meskán, facebookon keresztül (a boltokban nem.)

Előfordulhat, hogy idő-, vagy fényhiány miatt nem tudok mindent lefotózni- feltölteni a meskára, fb-ra, még típusok szerint sem.

A Wampokon mindenből lesz nálam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!