Vattacukorhajú lány

célom a céltalanság

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Még nagyon év eleje van, de már ki sem látszom a tervekből. Sokmindent szeretnék idén, minden folyamatban van, de még kell egy kis idő, amíg mutatni tudok bármit is.

A sok-sok újdonság mellett az egyik idei nagyon komoly tervem, hogy szakítok időt a céltalan rajzolásra és egyéb kreatív tevékenységekre. Ez a mondat talán viccesen hangzik, de igenis kell, hogy ezt megengedjem magamnak, mert csak így lehet fejlődni, frissülni, nem futhatom mindig ugyanazokat a köröket. Még akkor is kell ez, ha egyébként azok a körök kreatív körök.

Amikor elhagytuk Angliát, tudtam, hogy a legfájdalmasabb a sok zöld hiánya lesz, és az, hogy nem látok több bájos angol házat. Azóta sem telik el nap úgy, hogy ne gondolnék vissza, sóhajtozva nézegetem a sokszáz fotómat, de eddig még nem jött ki belőlem semmi. Most, amikor a napokban nekiültem eme újévi fogadalmamnak, egyszercsak készen is lett ez a ház.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Évek óta nem rajzoltam így, és bizony van mit behoznom, van hová újra fejlődnöm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem készült sehová, egyelőre nem tudom, mi lesz vele, de biztosan követik majd őt a többiek, mert nagyon jólesik.  Jólesett, hogy nem kell megfelelnem senkinek, és őszintén szólva azon is sokat gondolkoztam, megmutassam-e itt. De nyomát akarom hagyni annak, hogy elkezdtem újra rajzolni, így lesz egy kis kényszerítő erő is.

*

A másik vonal a hímzés, hímezni akarok hosszú hónapok óta! Sőt, évek óta gyűjtögetem a szép fonalakat, de most végre egyesítettem a készletet, elővettem mindent, ami eddig csak várakozott, és gyakorolok. Gyerekkoromban mindig csodálattal néztem a hímzéseket, de annyira béna voltam benne, hogy feladtam. Most valamiért úgy érzem, mégis tudnám csinálni, sőt egyenesen vágyom erre a meditatív tevékenységre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Azt azért nem senki sem mondta, hogy iszonyú izomláz lesz a kezemben másnapra.

A hímzéstől (*_*)

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!