Vattacukorhajú lány

februári letölthető háttérkép

 

1280_800

Hello február!

Végre-valahára időben elkészült a háttérkép (a hét elején), és még el tudtam küldeni a Smashing Magazine számára, sőt még izgulásra is maradt időm, ők pedig hurrá, beválogatták az oldalukra, több más dizájner munkája közé. Talán emlékeztek, nyáron elkezdtem angolul írni a hónapok neveit, és a napok elnevezését is lehagytam, így minden nyelven értelmezhető a naptár. Hát ez volt az a bizonyos motiváció, de fél éven át nem sikerült időben elkészülni vele, és a dolgot nehezítette, hogy a magazinnak sokkal több méretben el kell készíteni a hátteret, ezt most tudtam kivitelezni. Remélem, nem utoljára.

*

A februári Manka most szerelmes lett, igyekeztem nem túlcsicsázni, de az érzelmeknek ugye nem lehet parancsolni. Remélem, tetszik! A méretek a szokásosak, és aki más arányú naptárt szeretne, az kattintson át a Smashing oldalára, nem is kell sokat görgetni lefelé, és megtaláljátok ezt a háttérképet több méretben, sőt, minden méretet naptár nélküli változatban is le lehet tölteni (ezen az egészen egy napig dolgoztam). Sőt, egy csomó más naptárat is találtok.

A menetrendet ismeritek, kattintsatok a nektek megfelelő arányú képre, jobb klikk, mentés másként, vagy beállítás háttérképként.

Szép februárt mindenkinek!

1920_1200

1024_768

1366_768

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!