Vattacukorhajú lány

All you need is Love

 

 

Ismeritek azt az érzést, amikor valamin nagyon, de nagyon dolgoztok, és minden közbejön, lelassít, miközben tele vagytok energiával, és hasítanátok előre a csillámporos égbolton?
Most egy olyan szatyortípust mutatok nektek, amin már egy jó ideje dolgozom. Régóta szeretnék nyomott szatyrokat, tavalyelőtt tettem is rá kísérletet év végén, melynek nem lett folytatása, na de majd idén! Ezzel a felkiáltással ébredtem január 2-án éjjel, muszáj volt azonnal nekiülnöm rajzolni, és egy hónapnyi tervezés-szervezés után végre készen is vannak az első darabok.
*
Ebben a típusban több dolgot fogtam össze. Egyrészt szerettem volna feldolgozni/átdolgozni az All you need is Love feliratos illusztrációm, ezt:

 

 

Szerettem volna egy olyan típust, amelyre szitanyomással kerül a grafikám, és maga a táska továbbra is saját készítésű. És kellett egy olyan szatyor, ami tényleg szatyor, amit kiválóan össze lehet hajtani és be lehet tenni a táskába, majd a pénztárnál diadalmasan elővenni, csúnya és drága nejlonzacsi helyett. Elég erős az anyaga, ugyanolyan gondosan varrott, mint az eddigiek, és a jó minőségű szitanyomás miatt ezt a táskát évekig szeretni fogjátok!

 

színek

 

Az első darabok szürke színben készülnek, ebből nem lesz sok, mindössze pár darab. Főleg sötétkékben fogom készíteni őket, illetve néhány világoskék is lesz. Idővel még több színben is elérhetőek lesznek.

Bélés nincsen bennük, franciavarrással dolgoztam el az oldalát és a száját (vagyis az anyag széleivel sehol sem találkoztok, hiába egyrétegű) vállon hordhatóak, néhány rövid fülű is lesz azért. Bátran moshatjátok-vasalhatjátok őket, a szitanyomás bírja. 240 gr/m2 vastagságú anyagból készült, 100% pamut, kellemes tapintású.

Méretei: 36*41 cm, fül hossza 65 cm.

Címkék: ,

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!