Vattacukorhajú lány

LOVE, virágok, csíkok, interjú

 

love_fb_boritokep2

 

A múlt héten új színekkel gyarapítottam a LOVE táskáim kínálatát. Mostantól piros, zöld, és sötét türkiz közül is válogathattok az eddigi sötétkék, szürke és viláoskék színek mellett. A teljes színsor a fenti képen látható.

Plusz információ, hogy a piros és a sötét türkiz 300 gr/nm vastagságú anyagból készül, tehát extra erős, szinte a saját lábukon megállnak:-)

 

sötét türkiz

piros

A zöld pedig ugyanolyan vastag, mint a sötétkék, 240 gr/nm. Jó erős ez is, én a kéket nyúzom, mióta az első darab elkészült, semmi baja.

 

zöld

Mosható, kifordítva vasalható, nyúzható.

Egyelőre tehát ez a kínálat, tervezem, hogy lesznek új színek, de nem mostanában. Viszont írjatok nyugodtan színjavaslatokat, milyen színekben látnátok még, minden visszajelzés jöhet bátran, és igyekszem úgy vásárolni anyagot. A fenti darabok pedig a meskán vásárolhatóak meg, itt:

www.vattacukorhajulany.meska.hu

*

Mi volt még a múlt héten?

Készült virágos kislánytáska is, abból a türkiz-piros virágos anyagból, amit nagyon szeretek.

Kislányoknak ajánlom, 8-10 éves kortól, vagy nagylányoknak, vagy felnőtteknek:)

Kézben és vállon átvetve is hordható, belsőzsebes, fekete-fehér pöttyös béléssel, meggypiros pánttal, mágneszárral.

Ebből az anyagból már készítettem női táskát, és lehet, hogy lesz, akit felnőttként is érdekel. Semmi akadálya, rám is teljesen jól passzol kiengedett pánttal, én azért ajánlom inkább kislányoknak, mert egyrészt a mérete a szokásosnál picit kisebb, kb 33 x 38 cm, és bár tettem bele közbélést, így is puhább, kevésbé tart, nem adja azt a komolyságot, mint amit a női táskák. Viszont nagyon cuki!

Kettő van belőle, ITT, a meskán.

*

És még a múlt héten történt az is, hogy érkezett egy adag csíkos anyag, amiből a film noir táskákat varrom. Hamarosan tehát ezekből is lesz készen. Érdekel belőle benneteket olyan változat, mint a fenti piros? Fekete heveder füllel, egy hosszú álltható pánttal..? Vagy ragaszkodtok a bőr fülekhez?

film_noir_előkészületben

*

És még az is a múlt héten történt, hogy válaszoltam egy szuper női magazin interjúkérdéseire.

A lap húsvéti számában kaptam lehetőséget, a magazin neve pedig egy szép női név:-) Izgulok!

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!