Vattacukorhajú lány

új Manka illusztrációk

manka_francia_kastely_1_3Végre, végre tudok haladni egy másik szálon is. Régóta szerettem volna nyomatokat a Manka utazásai című könyvemből, és most el is készült az első két fajta. A5-ös méretűek, a fenti fotón egy 18 * 24-es SÖNDRUM keretben látható. Nagyon szeretem ezt a keretet, mostanában amúgy is nagy keretvadászatban vagyok, kirakodóvásárokon, használtcikkes boltokban kutakodom, párszáz forintért szoktam venni és törtfehérre festem őket. Most a vágyam egy nagy, brutálisan csicsás, aranyozott keret, valahol vár rám, tudom, és örömmel fogja átadni magát az új színének.

Kicsit bővebben az új képekről: ez a francia kastélyos duplaoldal, a már említett Manka utazásaiból, a könyvet itt mutattam be, sok-sok angliai és franciaországi fotóval.

Ez nem egy kitalált kastély, ellenben teljesen valóságos, egy rendkívüli estét töltöttünk itt el, gyertyákat és mécseseket gyújtva. Tulajdonképpen ebben a romantikus hangulatban ismertem meg a barátom♥

A képen Manka és francia barátnője, Marie látható, éppen piknikeznek.

Később az én franciaországi barátnőm ezt a fotót küldte nekem:

*

A másik jelenet már a vidéki Angliában játszódik, Manka meglátogatja angol barátnőjét, Emilyt, aki egy vöröstéglás házikóban lakik egy rózsakert közepén. A képen Manka éppen el van ragadtatva, annyira tetszik neki. Titkon arról álmodik, hogy odaköltözik.

Nemrégen egy bejegyzésben arról írtam, mennyire hiányzik a vidéki Anglia, a táj és a házak, ezt akkor rajzoltam, és sajnos azóta sem volt időm újra elmerülni e tevékenységben.

Jut eszembe, ha esetleg olyan kiadó olvas, akinek szép angol házakat kellene rajzolni és tetszik a stílusom, gondoljon rám:-)

*

Aki szeretné magának a Manka utazásait, annak a Pagonyt vagy a Bookline-t ajánlom, ha pedig az illusztrációk iránt érdeklődtök, akkor kattintsatok a meska oldalamra.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!