Vattacukorhajú lány

májusi Manka-szülinapi akció + játék

Helló Május! Az egyik legszebb hónap elején járunk. Ez a hónap nekem azért is különleges, mert 5 évvel ezelőtt májusban készült el az első Manka. Ebből az ötletből nőtte ki magát a sok-sok Manka táska, illusztrációk, Manka könyvek, zsebtükrök és sok-sok, eddig még nem valósult tervem.

 

 

A kezdetekről már sokszor írtam, elmondtam interjúkban, most engedjétek meg, hogy az 5 év képterméséből egy laza merítéssel megmutassak néhányat:

 

film noir Manka smaragdzöld álarccal

Manka a tengerentúlon

Manka koalát símogat

erdei Mankák mohazöld bársonyból

az egyik legsikeresebb letölthető háttér, tavaly októberi, Eva Nemeth Photography

amikor még sok pizsamaanyagom volt..

egy rajzolt (vágott-ragasztott) bicikliző Manka a Manka című kis képeskönyből – Cerkabella kiadó

Mankát majdnem elfújja a szél

piknik

tengeren innen, csatornán túl

sok-sok szép helyen jártunk

de itthon is szeretünk

sok láb

egy szatyornyi francia kisasszony

naplemente

igen, ilyen is volt: BatManka

 DSC08707-k4

Mivel születésnapot ünnepelünk, ezért az ajándék nem hiányozhat. Arra gondoltam, hogy ezúttal a meskás vásárlóimnak kedvezek: mindenki, aki május hónapban vásárol a meska boltomból bármit 3 ezer ft felett, a kis listámra kerül, és egy sorsoláson vesz részt. Mi legyen a nyeremény? Mankát már sokszor sorsoltam, illusztrációt is…mi az, ami még nem volt? Táska, például. Csíkos táska: film noir táska. Szeretnék nektek örömet szerezni, ezért a legnépszerűbb táskámból egyet ki fogok sorsolni június 1-én, az eredményt itt és a fb-on is közzéteszem, és a nyertes postán kapja meg. Még aznap tele is pakolhatja és felavathatja a strandon!

*

Meg is mutatom:

film_noir_új_verzió_pöttyössel

film_noir_új_verzió_4Ezt a táskát fogom kisorsolni, egy fekete-fehér csíkos film noir táskát, ami többféleképpen hordható, pöttyös bélést varrtam bele és belsőzsebet is találtok benne. Tehát: az akció május 31-én éjfélig tart, másnap sorsolás. Ne feledjétek, itt azért több esélyetek van nyerni, mint egy egyszerű, lájkolós fb-játéknál, ahol több százan is is részt vesznek:)

*

Már van ilyen táskád? Nyerd meg a barátnődnek!

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!