Vattacukorhajú lány

újdonság szeptemberre: ovis zsákok

 

ovis_zsákok

 

Olyan régóta húzódó terv volt ez is. Mert vannak olyan dolgok, amik csak úgy kipattannak az ember fejéből, és hopp, már kész is, és van, amire bizony várni kell. Akár hónapokat. Tervezni-utánajárni, rajzolni, számolni, lepróbálni, anyagot vadászni, megvárni, míg minden összetevő megvan, utána még egy kis munka, és lehet örülni az első daraboknak. Én most nagyon örülök ezeknek az ovis (és kisiskolás) zsákocskáknak.

Szóval, mostantól lesz nálam egyszerű gyerekhátizsák is, a képeken látható kétféle színben, egy lányos, és egy fiús változatban. A lányoson egy lány Manka biciklizik, a fiúson egy kalóz Manka hajózik. A lányoké egy kissé finomabb, a fiúké egy kissé vagányabb. Egyelőre ez a két szín elérhető, idén már nem is lesz több, de a szalagok és a madzagok színeivel azért lehet variálni. Egyetlen méretben készül, kiterítve 32 * 36 cm-es, igyekeztem úgy kitalálni, hogy már ovisoknak, de még kisiskolásoknak is jó méretű legyen, de az anyukán sem mutat rosszul, ha a vállára kanyarítja.

Ha nagyon lelógna, mert még kicsi a gyermek, akkor kössetek egy csomót köthet a fülre kissé feljebb a jelenleginél (ne túlságosan fentre, hogy szét lehessen húzni a zsák száját.) Nem iskolatáska, de azon kívül rengeteg mindenre jó. Használhatjátok óvodába és iskolába, bentmaradós zsáknak, tornazsáknak, rajzcsomagnak, utazáshoz, vagy csak a parkba lemenni, belefér egy kis üdítő meg még számtalan dolog. Kis kapucnis felső. Sapka. Szendvics. Alma. Kedvenc mesekönyv, alvó Manka. Mankából több is belefér, kipróbáltam.

DSCF8101_2_k

DSCF8087_2_k

DSCF8090_k

DSCF8080_k

DSCF8017_k

Az alapja jó minőségű munkaruhavászon, a Mankák szitanyomatként jelennek meg rajta. Mosásuk maximum 30 fokon javasolt, és kifordítva, vagy a hátoldalán vasalandó. Bélése nincsen, de az oldalát franciavarrással dolgoztam el, így az anyag széleivel sehol sem találkoztok, hiába egyrétegű.

DSCF8005_k

 

Remélem, tetszeni fog nektek is!

Megtaláljátok őket a meska boltomban.

 

DSCF8041_k

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!