Vattacukorhajú lány

Engem Isten nagyon szeret

engem_isten_k

 

Csomagot hozott tegnap a posta.

Nyáron többek között ezt a két kiadványt is illusztráltam, az egyik egy kifestőfüzet (a kék borítós), a másik pedig egy puha kötésű könyv (a zöld). A munkára a Parakletos Könyvesház kért fel, a szerző pedig Miklya Luzsányi Mónika. A címük azonos, mert két, egymásra épülő kiadványról van szó:

Engem Isten nagyon szeret.

A könyv:

A-031461

„Engem Isten nagyon szeret, …ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem.” – kezdi Luca a mondókáját a színes gyermekkönyv elején. Nemsokára megismerjük a bátyját, Lócit, és a szüleiket is. És mindazt a csodát, amit Luca érzékszervein keresztül felfog, fejében elraktároz, és szívében megőriz. S amiért hálát tud adni: „Köszönöm, hogy így szeretsz, Istenem!”
Miklya Luzsányi Mónika írta az Engem Isten… érzékszervekhez és testrészekhez kapcsolódó történeteit 6-7 éves gyerekek számára, amelyek a Reformátusok Lapja gyermekrovatában jelentek meg 2014 első hónapjaiban. Ezt a sorozatot jelentetjük meg színes gyermekkönyv formájában, Horváth Mónika grafikusművész illusztrációival. A könyv mellé – külön megrendelhető – kifestő és foglalkoztató füzet is készült, amelyben a színezés mellett további rajzolós, interaktív feladatok, és rövid Luca-szövegek várják az érdeklődő gyerekeket.

20140924_095004_k

könyvlapok

 A kifestő:

A-031462

„Engem Isten nagyon szeret, …ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat, ezeket mind kiszínezem. A hajamat és a ruhámat is. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem. Nézd csak, ilyen vagyok” – kezdi Luca a mondókáját a kifestő füzet elején.

Ebben a füzetben egy kis történetet találsz, amit Luca mesél el neked. Mesélnek a szavai és a rajzai is. A szavait olvasd el, vagy kérj meg valakit, hogy olvassa el neked. A rajzokat kiszínezheted vagy tovább is rajzolhatod. Néha más feladatot is kapsz, ha odafigyelsz, hogy mit mond Luca. Ismerd meg vele együtt jobban a testedet, amit Isten adott neked is. Kaptál tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet, lábat, agyat és szívet. Ezekkel mind találkozhatsz ebben a füzetben.
Ha kíváncsi vagy Luca történetére bővebben, megtalálod az Engem Isten nagyon szeret című színes könyvben.

 Az Engem Isten nagyon szeret c. könyvet itt találjátok:

http://www.konyves.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=6109

A kifestőt pedig itt:

http://www.konyves.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=6110

Köszönöm a gördülékeny munkát a Parakletos Könyvesháznak, Miklya Mónikának és Miklya Zsoltnak .

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!