Vattacukorhajú lány

új film noir táska - masnival

 

táska_blogra_1

Szaporodnak az újdonságok, de még nincsen vége a sornak:)

A neszeszer után a következő az új, masnis film noir táska, amit szeretnék bemutatni. A masni csak látszólag az egyetlen újítás, a lényeg valójában a praktikumban rejlik. Régóta készültem, hogy zipzáras táskákat varrjak, és sokan kerestétek is. Tény, hogy ez a legbiztonságosabban záródó típus.

1. Az új táska tehát zipzáras.

2. A következő újítás, hogy több zsebet tartalmaz, ez két, egymással szemben lévő zsebet jelent, amiből az egyik osztott. Tehát nem egy, hanem három zseb van benne. Így tehetitek például külön a telefont a kulcscsomótól.

3. További jó dolog, hogy állítható a fül hossza. A képen láthatónak például csak egy, hosszú, állítható füle van. Testen átvethető, jobbkezeseknek varrtam, magamon teszteltem, nagyon praktikus, gyorsan előkaphatsz bármit, amikor szükséged van rá. Vállon is hordható.

4. Plusz van rajta egy szép masni is:)

táska_blogra_6

táska_blogra_5És természetesen pöttyös a bélése is.

táska_blogra_3táska_blogra_4

***

Egy másik fülmegoldással is elkészítettem, még nem tudom, melyiket fogjátok jobban szeretni. Van, aki mindig keresztben hordja a táskáit, mások pedig (például én is), szeretem néha rövid füllel lóbálni. A következő megoldással mindkettő lehetséges. A hosszú füle ennek is állítható.

táska_blogra_7Nekem biztosan ez lesz a kedvencem. Merthogy végre magamnak is varrok majd egyet:) Hurrá!

Mint a poszt elején említettem, még nincsen vége a meglepetések sorának. Eléggé belehúztam, a hétvégi WAMP-ra készülök, ami a WAMP exkluzív nevet viseli. A vásár az őszi-téli helyén lesz, a Millenárison, a Teátrumban,  itt találjátok az esemény információit.

Vasárnap, 10 – 18 óráig.

wamp

film noir neszeszer, mint újdonság

 

ujdonsag_neszeszerEz a masnis neszeszer is olyan régen érett már, de valahogyan nem jött ki a lépés. Az kellett hozzá, hogy egyik éjjel zakatoljon az agyam, forgolódjak az ágyban, majd mindezt megunva háromkor felkeljek és lerajzoljam, leírjam, megtervezzen. Érdekes, ezek után viszonylag könnyen jött az alvás. Bevallom, ez a 2. verzió, az elsőnek nem volt talpa és kisebb is volt. De ismerve magam, úgyis teletömném mindennel azt is, tehát jobb, ha egy neszeszer egy picit nagyobb. Na nem túlságosan, ez még pont az a méret, amit szívesen dobsz be a táskádba, ha reggel elindulsz otthonról.

neszeszer_1_1A film noir táskákból indultam ki, mert továbbra is imádom a fekete-fehér csíkosat. Valljuk be, a pöttyöset is. És a masnikat is, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül:) Ebben mindhárom benne van, és még praktikus is.

neszeszer_1_2Nagyon sokminden belefér, a képen látható dolgoknak a duplája, de a triplája is.

Magassága: 14 cm, szélessége: 19 cm, talp szélessége: 5 cm.

neszeszer_1_4

Van bélése is, szép pöttyös!

Szeretitek a masnit?

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!