Vattacukorhajú lány

All you need is Love - inspirációk

 

Eljátszottam egy kicsit és készítettem néhány inspiráló szettet a LOVE táskáimhoz a Polyvore segítségével. Vigyázat, a szettek összeállítása erősen addiktív! Miután megszokjuk, hogy nemcsak a saját gardróbunkból válogathatunk, hanem kb. bármit megtalálunk, vérszemet kapunk és megszűnik a külvilág. Ezért ne főzés közben álljatok neki, “éppcsak, amíg felforr a leves”, mert súrolás lesz a vége.

A fenti képhez a sötétkék táskát használtam, kicsit angolos, kicsit franciás lett a végeredmény. A sötétkék remekül megy a fekete-fehérhez, a barnához és a piroshoz, nagyon szeretem ezt az összeállítást.

 

A következő táska legyen a zöld, és ugorjunk egyet stílusban is:

Az eredmény üde, tavaszi, szertelen, imádom ezt a cipőt és a szoknyát!

 

A piros kicsit vagányabb, nőcisebb lett, az előző, szinte kislányoshoz képest:

Szinte biztos, hogy jól állna hozzá egy laza, szélfútta konty feltupírozott hajból.

 

Világoskék.

Látszik, hogy itt a bőség zavara miatt már félig a meglévőkből válogattam:-)

 

A sötét türkizt most egy romantikus körítéssel képzeltem el és tegyük fel, hogy frissítő zápor után vagyunk:

Tavirózsák jutnak eszembe róla.

 

Végül:

Az utolsó, szürke szettet már sokan láttátok, a facebook Manka oldalán ez volt az első kép a nyomatos táskáimról. Amikor ezt a montázst készítettem, még februári hideg volt.

A táskáimról már itt írtam bővebben, ha szeretnétek, a meska boltomban megtaláljátok őket. Annyit még hozzátennék, hogy ezeket a táskákat amolyan bevásárlótáska-típusnak terveztem, de a stílusos változatban. Össze lehet hajtani és a mindennapi táskádba süllyeszteni. Vagy szólóban is használhatod, ha például nyílik a Kertem és beugrasz egy fröccsre a haverokkal.

Most kibírtam, hogy egy táskához csak egy válogatást készítsek, de nagyon bele lehet jönni! Aki nem ismerné a Polyvore oldalát, annak Via összefoglalóját ajánlom szeretettel az urban:eve blogon, szuper tutorialt írt róla.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!