Vattacukorhajú lány

nyomtatható füzetcímkék..

oválisak_blog2

újra!

Ezeket a füzetcímkéket tavaly, éppen ilyenkor készítettem, és olyan nagy sikerük volt, hogy úgy gondoltam, idén is közzéteszem, hátha valakinek jól jön, aki akkor még nem találkozott velük. Jó készülődést!

*

Hamarosan kezdődik a suli, és arra gondoltam, tegyük kellemesebbé a készülődést.
Mankásabbá, mondjuk.
Készítettem nektek háromféle mankás füzetcímkét. Egy kislányosat, egy kisfiúsat, és egy macisat, amit a lányok és a fiúk is szeretnek. Sőt, akkor is jól jöhetnek a címkék, ha már kinőttetek a kisiskolás korból. El tudom képzelni egyetemi jegyzetek borítóján is, miért ne?

 

manka_címke_királylány

manka_címke_királyfi

manka_címke_macis

 

Kell hozzá egy jó színes nyomtató, de hátha van a környezetetekben. Összerendeztem egy-egy A4-es lapra, amennyi ráfért (11 fért rá), plusz marad egy manka feliratú matricátok is. Hófehér rajzlappal is működik a dolog, de aki igazán szép címkét szeretne, vehet a kreatív boltokban A4-es méretű öntapadós papírt, amire lehet nyomtatni. Én erre szavazok.

 

zip_tartalma

a letölthető zip fájlban megtaláljátok mindhárom verziót

Mit kell tenned?

A füzetcímkéket nyomtatható minőségben INNEN tudod letölteni.

*

Nyomtasd ki, vágd szét a címkéket a szürke vonalak mentén, és ragaszd fel a füzetre. Ha nem öntapadós papírra nyomtattál, akkor a stiftes ragasztót ajánlom, a világ egyik legjobb találmánya, sokkal kevésbé, vagy egyáltalán nem hullámosodik tőle a papír (értelemszerűen minél vastagabb a papír, annál simább marad).

Szétvághatod oválisra is:

oválisak_blog4

Esetleg ha mazochista vagy, meditációra van szükséged, akkor kisollóval óvatosan követheted a hullámvonalakat. Ez inkább a lányoshoz illik.

Természetesen a gyerekekkel együtt is elkészíthetitek, sőt!

Jó munkát!:)
Nyomtathattok bármennyit, de kereskedelmi forgalomba nem hozható, minden jog fenntartva.
A további, iskolakezdéshez kapcsolódó újdonságokért pedig kattintsatok ide:
ovis_zsákok

sorsoltam!

manka5_nagy

Véget ért a májusi nyereményjátékom, amely a Mankák 5 éves szülinapjához kapcsolódott. A játékban minden, májusi meskás vásárlóm részt vett, aki 3 ezer ft felett vásárolt (tehát mindenki). Mivel ez nem egy sima lájkolós facebook játék volt, ezért én is vettem a fáradtságot, és a random.org helyett most kézzel írt cetlikből húztunk.

 

 

A nyertes pedig nem más, mint:

 

 

Varga Zsuzsanna! Gratulálok, Zsuzsi! Nyereményed az itt látható film noir táska, melyet holnap postára is adok neked:

 

 

Köszönöm a játékot mindenkinek, tartsatok továbbra is velem és a Mankákkal, itt a blogon és a facebook Manka oldalán!

♥♥♥

májusi Manka-szülinapi akció + játék

Helló Május! Az egyik legszebb hónap elején járunk. Ez a hónap nekem azért is különleges, mert 5 évvel ezelőtt májusban készült el az első Manka. Ebből az ötletből nőtte ki magát a sok-sok Manka táska, illusztrációk, Manka könyvek, zsebtükrök és sok-sok, eddig még nem valósult tervem.

 

 

A kezdetekről már sokszor írtam, elmondtam interjúkban, most engedjétek meg, hogy az 5 év képterméséből egy laza merítéssel megmutassak néhányat:

 

film noir Manka smaragdzöld álarccal

Manka a tengerentúlon

Manka koalát símogat

erdei Mankák mohazöld bársonyból

az egyik legsikeresebb letölthető háttér, tavaly októberi, Eva Nemeth Photography

amikor még sok pizsamaanyagom volt..

egy rajzolt (vágott-ragasztott) bicikliző Manka a Manka című kis képeskönyből – Cerkabella kiadó

Mankát majdnem elfújja a szél

piknik

tengeren innen, csatornán túl

sok-sok szép helyen jártunk

de itthon is szeretünk

sok láb

egy szatyornyi francia kisasszony

naplemente

igen, ilyen is volt: BatManka

 DSC08707-k4

Mivel születésnapot ünnepelünk, ezért az ajándék nem hiányozhat. Arra gondoltam, hogy ezúttal a meskás vásárlóimnak kedvezek: mindenki, aki május hónapban vásárol a meska boltomból bármit 3 ezer ft felett, a kis listámra kerül, és egy sorsoláson vesz részt. Mi legyen a nyeremény? Mankát már sokszor sorsoltam, illusztrációt is…mi az, ami még nem volt? Táska, például. Csíkos táska: film noir táska. Szeretnék nektek örömet szerezni, ezért a legnépszerűbb táskámból egyet ki fogok sorsolni június 1-én, az eredményt itt és a fb-on is közzéteszem, és a nyertes postán kapja meg. Még aznap tele is pakolhatja és felavathatja a strandon!

*

Meg is mutatom:

film_noir_új_verzió_pöttyössel

film_noir_új_verzió_4Ezt a táskát fogom kisorsolni, egy fekete-fehér csíkos film noir táskát, ami többféleképpen hordható, pöttyös bélést varrtam bele és belsőzsebet is találtok benne. Tehát: az akció május 31-én éjfélig tart, másnap sorsolás. Ne feledjétek, itt azért több esélyetek van nyerni, mint egy egyszerű, lájkolós fb-játéknál, ahol több százan is is részt vesznek:)

*

Már van ilyen táskád? Nyerd meg a barátnődnek!

All you need is Love - inspirációk

 

Eljátszottam egy kicsit és készítettem néhány inspiráló szettet a LOVE táskáimhoz a Polyvore segítségével. Vigyázat, a szettek összeállítása erősen addiktív! Miután megszokjuk, hogy nemcsak a saját gardróbunkból válogathatunk, hanem kb. bármit megtalálunk, vérszemet kapunk és megszűnik a külvilág. Ezért ne főzés közben álljatok neki, “éppcsak, amíg felforr a leves”, mert súrolás lesz a vége.

A fenti képhez a sötétkék táskát használtam, kicsit angolos, kicsit franciás lett a végeredmény. A sötétkék remekül megy a fekete-fehérhez, a barnához és a piroshoz, nagyon szeretem ezt az összeállítást.

 

A következő táska legyen a zöld, és ugorjunk egyet stílusban is:

Az eredmény üde, tavaszi, szertelen, imádom ezt a cipőt és a szoknyát!

 

A piros kicsit vagányabb, nőcisebb lett, az előző, szinte kislányoshoz képest:

Szinte biztos, hogy jól állna hozzá egy laza, szélfútta konty feltupírozott hajból.

 

Világoskék.

Látszik, hogy itt a bőség zavara miatt már félig a meglévőkből válogattam:-)

 

A sötét türkizt most egy romantikus körítéssel képzeltem el és tegyük fel, hogy frissítő zápor után vagyunk:

Tavirózsák jutnak eszembe róla.

 

Végül:

Az utolsó, szürke szettet már sokan láttátok, a facebook Manka oldalán ez volt az első kép a nyomatos táskáimról. Amikor ezt a montázst készítettem, még februári hideg volt.

A táskáimról már itt írtam bővebben, ha szeretnétek, a meska boltomban megtaláljátok őket. Annyit még hozzátennék, hogy ezeket a táskákat amolyan bevásárlótáska-típusnak terveztem, de a stílusos változatban. Össze lehet hajtani és a mindennapi táskádba süllyeszteni. Vagy szólóban is használhatod, ha például nyílik a Kertem és beugrasz egy fröccsre a haverokkal.

Most kibírtam, hogy egy táskához csak egy válogatást készítsek, de nagyon bele lehet jönni! Aki nem ismerné a Polyvore oldalát, annak Via összefoglalóját ajánlom szeretettel az urban:eve blogon, szuper tutorialt írt róla.

a nyertesek pedig...

Köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok, hogy ilyen komolyan vettétek, csak úgy záporoztak a jobbnál-jobb ötletek!! Elképesztőek vagytok!♥
Ez egy nagyon jó hangulatú játék volt, és sokat segítettetek nekem, hogy merre lenne érdemes elindulnom. Azt először is szeretném leszögezni, hogy a Mankákon egyelőre nem lesz változtatás, most arra voltam kíváncsi, hogy ha majd módomban áll valamiken megjeleníteni, milyen irányban gondolkozzak (ezt a félreértések elkerülése végett írom).

Mivel eléggé beleadtatok mindent, úgy döntöttem, nem egy, hanem két nyertest sorsolok. Az első nyertes egy Mankát kap és egy illusztrációt, ő nem más, mint a 99-es komment gazdája:

Kimoo,

a második nyertes pedig egy illusztrációt választhat, ő a 90-es kommentet írta:

Mergl Diána!

Mindkettőtöknek hamarosan megy az email, és mindenkinek köszönöm a játékot! maradjatok továbbra is a Mankákkal! ♥

j á t é k

4000_jatek_blogra

 

Szeretném megköszönni, hogy a facebook-on csaknem 4000-en szeretitek a Mankákat, ezért játékot indítok.

Ha szeretnétek játszani, írjátok meg kommentben, milyen új terméken látnátok szívesen Mankát (pl. füzet, notesz, bögre, ágyneműhuzat..stb, bátran szárnyalhat a fantáziátok). Az ötleteitekkel nekem segítenétek, én pedig a játék végén itt, a BLOGKOMMENTELŐK között kisorsolok egy Mankát és egy A5-ös reprót. A nyertes maga választhatja ki, hogy fiús vagy lányos Mankát szeretne, illetve melyik illusztrációt kéri.

 

 

A játékot pénteken délben zárom le és utána azonnal eredményt is hirdetek. A nyereményt postázom, vagy átvehető lesz a február 16-i Wampon.

Sok szerencsét, játékra fel!

 

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!