Vattacukorhajú lány

utolsó pillanatos

♥♥♥  Már tényleg csak pár nap és karácsony!  ♥♥♥

Ezen a vasárnapon én már nem wampozom, így ha az utolsó pillanatban szeretnétek valamit tőlem vásárolni, akkor a következő budapesti boltokat ajánlom:

*

 Frissítettük a kínálatot a Két Egér könyvesboltban a 9. ker. Ráday u. 20-ban,

(Hétfő – Péntek: 10:00 – 20:00
Szombat: 10:00 – 16:00)
 *
a Jojó nevű boltban, ahol eddig is találkozhattatok a munkáimmal, szintén vannak újdonságok (maga a bolt kettővel odébb költözött, Károly krt. 8. az új cím.) Új Mankákat és A5-ös méretű illusztrációkat is találtok itt.
(Hétfő – Péntek: 10:30 – 19:00
Szombat: 10:00 – 14:00)
*
A Namiban is megtaláltok, ha a Mom park közelében jártok, (Dolgos u. 2.),
(Kedd – Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 13:00)

*

a Portékában is, 8. ker. Horánszky u. 27,

(Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 14:00)
*

az Ajándékpolcban, 13. ker. Hollán Ernő u. 16.

(Hétfő – Szombat: 10:00 – 19:00)

*

és az idei évtől az Insituban is! 5. ker. Múzeum krt. 7.

(dec. 20-21-23-23: 10:00 – 12:00)

 

Még keresed az igazit?

Még nem vagyunk túl a Luca-napon sem, de muszáj írnom arról, hogy amennyiben személyesen tőlem szeretnétek a MANKAságok között válogatni (és itt nyilván az “élőben” válogatáson van a hangsúly), a vasárnapi WAMPon tehetitek már csak meg. Idén UTOLSÓ alkalommal wampolok, utána már csak a postázás marad. Mindenkit szeretettel várok! (Wamp: dec. 15, vasárnap, Millenáris, B csarnok, 10-18 óráig)

Lehet jönni táskát felpróbálni, Mankát magatokhoz ölelni, illusztrációk között lapozgatni, zsebtükrök közül válogatni! Keretezett repró is lesz nálam, illetve fontos infó, hogy a táskákból 1-1 db-ot tudok már csak vinni. Érdemes tehát korán jönni!

Lesz sok gyerektáska is!

Karácsonyváró Luca-nap

karácsonyváró luca nap plakát

Egy szuper hangulatos Luca-napi programot szeretnék a békés megyeiek figyelmébe ajánlani. December 13-án, pénteken egész napos kézműves foglalkozást tartunk Szeghalmon a Nagy Miklós Városi Könyvtárban: karácsonyfadíszeket, ünnepi dekorációkat készítünk mézeskalácsillatban, délután Luca-napi szokásokat elevenítünk fel. Sőt, aznap karácsonyi vásárt is tartunk, ahol többek között az én munkáimat is megtaláljátok: Manka babákat, táskákat, illusztrációkat, és lesz mesekönyv-turkáló is!

♥ Este 19 órától pedig Bartók Eszter énekel majd nekünk! ♥

Lesz forralt bor, forró tea, és egy kis hósesést is megrendeltünk. Én már nagyon várom!

A belépés ingyenes!

A könyvtár honlapját itt találjátok:

www.szeghalomkonyvtar.hu

Várunk szeretettel!

karácsonyi menetrend 2.

Mivel itt a december, azt hiszem, ideje közzétennem, hol leszünk megtalálhatóak, és azt is, hogyan juthattok a legegyszerűbben Mankához, táskához, illusztrációhoz, zsebtükörhöz, stb.

December 2-ától Budapesten vagyok kb. három hétig. Ebbe pont belefér 2 WAMP (december 8 és 15 ), és lehetőségetek lesz személyes átvételre is. Aki tehát a meskán vásárol, vagy a facebookon keresztül rendel, és budapesti, nem kell postaköltséget fizetnie, kis egyeztetés után a belvárosban gyorsan átadhatom a kiválasztott “termékeket”.

Ha pedig a wampon szeretnétek átvenni, amit vásároltatok pl. a meskán, azt is lehet. A wamp 500 ft-os belépője és kuponrendszere továbbra is él, de az utolsó félórában ingyen be lehet jönni, így aki csak terméket venne át, annak javaslom, hogy ebben a félórában érkezzen (17.30 – 18.00).

***

Még egy ok, amiért érdemes lehet kilátogatni a Wampra: táskák és zsebtükrök csak és kizárólag nálam kaphatóak, vagy a meskán, facebookon keresztül (a boltokban nem.)

Előfordulhat, hogy idő-, vagy fényhiány miatt nem tudok mindent lefotózni- feltölteni a meskára, fb-ra, még típusok szerint sem.

A Wampokon mindenből lesz nálam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

karácsonyi menetrend 1.

Pár napja/hete a facebook-on elkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás, több helyen is belefutottam, hogy hányat is kell aludni karácsonyig (ez a szám ma 57). Ez talán soknak tűnhet, de ha hozzávesszük, hogy az októbernek pikkpakk vége, a november is hamar elszalad, a december pedig  általában mindenkinek nagyon sűrű, hát tényleg máris itt a karácsony. Szeretném azonban kihangsúlyozni, hogy ennek a posztnak nem a pánikkeltés a lényege.

Én nagyon szeretem a decembert, az adventi időszakot, de valahogy sosem úszom meg a kapkodást. Idén viszont megfogadtam, hogy előre tervezek, és másoknak is szeretném megadni ezt a lehetőséget. A mai posztommal azoknak a cégeknek, munkahelyeknek szeretnék segíteni, akik már a céges gyerekek karácsonyi ajándékain gondolkoznak.  Egyedi, szép és minőségi meglepetést szeretnétek?

A Manka babák a legnagyobb odafigyeléssel készülnek, gondosan összeválogatott alapanyagokból és harmonizáló színekkel, precíz varrással. Lányos (királylány) és fiús (királyfi, kalóz) változatban is léteznek, néha állatjelmezbe bújnak (cica-, és maci Mankák). Puhaság szempontjából is többfélék, a legpuhábbak a plüss, bársony, flanel Mankák, őket általában hímzett szemmel látom el, hogy a legkisebbek kezébe is adhassátok. Még nem láttam olyan kisgyereket, akinek ne tetszett volna valamelyik, és ennek természetesen nagyon örülök.

blogra_mindenmás_kicsi

A babákon kívül gyerektáskákat is rendelhettek, méretük kb A4-es, mindig állítható vállpánttal, szép béléssel, mágneszárral készülnek, az elejükön egy-egy vidám Mankával (lásd a legfelső képet).

Egyszóval, ha egyedi, minőségi ajándékban gondolkoztok, a legjobb helyen jártok. Idén tudok teljesíteni még Manka megrendeléseket, persze a kapacitásom véges. A céges Mankák és táskák kedvezményes árúak lesznek. Az ajándékok mellé névre szóló ajándékkísérő is jár. Tehát írjátok össze a céges gyerekek neveit, jelezzétek külön, hogy Mankák esetében melyiküknek legyen hímzett szemű vagy kik a nagyobbak, írjátok meg, mikor szeretnétek átadni az ajándékokat. Például: “7 gyereknek szeretnék rendelni, 4 kislánynak rózsaszín, lányos Mankát, mind nyitott szemű, a kislányok nevei: Anna Boróka, Kata, Orsi, a 3 fiúnak pedig 3 kalóz Mankát, a fiúk neve: Bence, Ábel, és Máté”

  Rendelni november 15-ig tudtok, a horvath.monika@gmail.com emailcímen, és írjatok akkor is bátran, ha bármilyen kérdésetek van.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!