Vattacukorhajú lány

Engem Isten nagyon szeret

engem_isten_k

 

Csomagot hozott tegnap a posta.

Nyáron többek között ezt a két kiadványt is illusztráltam, az egyik egy kifestőfüzet (a kék borítós), a másik pedig egy puha kötésű könyv (a zöld). A munkára a Parakletos Könyvesház kért fel, a szerző pedig Miklya Luzsányi Mónika. A címük azonos, mert két, egymásra épülő kiadványról van szó:

Engem Isten nagyon szeret.

A könyv:

A-031461

„Engem Isten nagyon szeret, …ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem.” – kezdi Luca a mondókáját a színes gyermekkönyv elején. Nemsokára megismerjük a bátyját, Lócit, és a szüleiket is. És mindazt a csodát, amit Luca érzékszervein keresztül felfog, fejében elraktároz, és szívében megőriz. S amiért hálát tud adni: „Köszönöm, hogy így szeretsz, Istenem!”
Miklya Luzsányi Mónika írta az Engem Isten… érzékszervekhez és testrészekhez kapcsolódó történeteit 6-7 éves gyerekek számára, amelyek a Reformátusok Lapja gyermekrovatában jelentek meg 2014 első hónapjaiban. Ezt a sorozatot jelentetjük meg színes gyermekkönyv formájában, Horváth Mónika grafikusművész illusztrációival. A könyv mellé – külön megrendelhető – kifestő és foglalkoztató füzet is készült, amelyben a színezés mellett további rajzolós, interaktív feladatok, és rövid Luca-szövegek várják az érdeklődő gyerekeket.

20140924_095004_k

könyvlapok

 A kifestő:

A-031462

„Engem Isten nagyon szeret, …ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat, ezeket mind kiszínezem. A hajamat és a ruhámat is. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem. Nézd csak, ilyen vagyok” – kezdi Luca a mondókáját a kifestő füzet elején.

Ebben a füzetben egy kis történetet találsz, amit Luca mesél el neked. Mesélnek a szavai és a rajzai is. A szavait olvasd el, vagy kérj meg valakit, hogy olvassa el neked. A rajzokat kiszínezheted vagy tovább is rajzolhatod. Néha más feladatot is kapsz, ha odafigyelsz, hogy mit mond Luca. Ismerd meg vele együtt jobban a testedet, amit Isten adott neked is. Kaptál tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet, lábat, agyat és szívet. Ezekkel mind találkozhatsz ebben a füzetben.
Ha kíváncsi vagy Luca történetére bővebben, megtalálod az Engem Isten nagyon szeret című színes könyvben.

 Az Engem Isten nagyon szeret c. könyvet itt találjátok:

http://www.konyves.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=6109

A kifestőt pedig itt:

http://www.konyves.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=6110

Köszönöm a gördülékeny munkát a Parakletos Könyvesháznak, Miklya Mónikának és Miklya Zsoltnak .

 

letölthető Mankás kifestő

Manka péntek óta biciklizik itt nálam, arra várva, hogy blogra kerülhessen, de sajnos nem jutott rá idő, így nem hétvégi, hanem hétfői kifestő lett belőle.

Nagyon szeretek biciklizni, és ti?

*

A képet úgy méreteztem, hogy csak le kell mentenetek és kinyomtatni egy A4-es papírra.

(A kifestőből bármennyit nyomtathattok, de kereskedelmi forgalomba nem hozható, minden jog fenntartva.)

Ha az előző, nyuszis kifestőt is szeretnéd letölteni, itt találod.

Jó színezést!

Ha pedig úgy érzitek, ismerős ez a kép valahonnan, nem tévedtek, a kifestőhöz az első Manka könyvben lévő bringás Mankát ősziesítettem.

letölthető nyuszis kifestő hétvégére

 

kifestő_nyuszis_bögres_blogra

 

Nyuszis kifestő hűvös, őszi estékre színeznivágyó gyerekeknek (és irodai unaloműzésre felnőtteknek). A képet úgy méreteztem, hogy csak le kell mentenetek és kinyomtatni egy A4-es papírra. (A kifestőből bármennyit nyomtathattok, de kereskedelmi forgalomba nem hozható, minden jog fenntartva.)

Jó színezést!

 

kifestő_nyuszis_bögres_200dpi

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!