Vattacukorhajú lány

Pötyiék a Nők Lapjában

 

nőklapja_zenélő

Gyorsan, mielőtt aktualitását veszíti, dokumentálom: az eheti Nők Lapja meserovatában olvashattok egy részletet A zenélő dobozból (szerző: Kertész Edina), és találtok mellette egy szép, nagy illusztrációt is tőlem.

Köszönjük a Nők Lapjának! ♥

 

Nők Lapja újra

 

 A múlt héten megjelent Nők Lapjában, melynek borítóján Keira Knightley látható (még kapható, csak azért mondom, ha valaki rohanna, az ő arcát keresse), duplán sikerült szerepelni.

Először is A rejtélyes kulcs egy részletével és illusztrációjával – ideteszem a borítót -, a könyvet tényleg szívből ajánlom minden rejtélyeket kedvelő és olvasni szerető kislánynak, kisfiúnak. Többek között a bookline oldalán is kapható.

 A szépség rovatban is van egy illusztrációm, az aktuális téma : mit vigyunk magunkkal utazáshoz nyáron, mi legyen a neszesszerben?
Az eredeti kép pedig ilyen:

néhány elmaradt Nők Lapja illusztráció

Ennél azért rendesebb bloggernek tartom magam, főleg, hogy meg is fogadtam, hogy az leszek, de előfordul, hogy ez-az nem kerül fel ide (nagyon sok minden.) Most a Nők Lapja elmaradásaimat pótolom, szöveggel együtt, mert irtó cukik.
A fenti képhez:
Farsangi bál volt az oviban, az unokám, Kriszti százszorszépnek öltözött,
de mindig elfelejtette a nevét. Egyszer mi kérdeztük meg tőle, milyen
jelmezben volt… Gondolkodott, gondolkodott, majd büszkén azt válaszolta:
Ötször szép!
Amikor a két lányom fürödni indult, a kisebbik, ötéves megszólalt:
– Te utánam, én jössz!
 A téli szünetben Boncsika meleg overálljában már fél órája csúszdázik, meg nem unva, én viszont már alig bírom az állást. A toporgást látva odaszól: „Mama, amíg csúszdázom, te hintázzál!”
Egyszer karácsony este harangoztak. A család csöndben mosolygott. Ekkor kishúgom, Petra megszólalt: „Halljátok?! Csörög a torony!”

szívmelengető, boldog jetikarácsonyt!

Tudom, az év meglepetése, és bizonyára le is estek a székről, de én most nem Manka-képpel küldöm jókívánságaimat.
Ezek a cuki jetik kimaradtak a Nők Lapjából, és én mindenképpen szerettem volna megmutatni őket 🙂
Szóval Boldog Karácsonyt mindenkinek, és legyen olyan a jövő évetek, amilyennek tervezitek!!
 De előtte még nézzetek ki hozzánk a Wampra vasárnap, 10-18 óráig várunk benneteket a Millenáris B csarnokában az utolsó, karácsonyi vásáron. 

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!