Vattacukorhajú lány

új film noir táska - masnival

 

táska_blogra_1

Szaporodnak az újdonságok, de még nincsen vége a sornak:)

A neszeszer után a következő az új, masnis film noir táska, amit szeretnék bemutatni. A masni csak látszólag az egyetlen újítás, a lényeg valójában a praktikumban rejlik. Régóta készültem, hogy zipzáras táskákat varrjak, és sokan kerestétek is. Tény, hogy ez a legbiztonságosabban záródó típus.

1. Az új táska tehát zipzáras.

2. A következő újítás, hogy több zsebet tartalmaz, ez két, egymással szemben lévő zsebet jelent, amiből az egyik osztott. Tehát nem egy, hanem három zseb van benne. Így tehetitek például külön a telefont a kulcscsomótól.

3. További jó dolog, hogy állítható a fül hossza. A képen láthatónak például csak egy, hosszú, állítható füle van. Testen átvethető, jobbkezeseknek varrtam, magamon teszteltem, nagyon praktikus, gyorsan előkaphatsz bármit, amikor szükséged van rá. Vállon is hordható.

4. Plusz van rajta egy szép masni is:)

táska_blogra_6

táska_blogra_5És természetesen pöttyös a bélése is.

táska_blogra_3táska_blogra_4

***

Egy másik fülmegoldással is elkészítettem, még nem tudom, melyiket fogjátok jobban szeretni. Van, aki mindig keresztben hordja a táskáit, mások pedig (például én is), szeretem néha rövid füllel lóbálni. A következő megoldással mindkettő lehetséges. A hosszú füle ennek is állítható.

táska_blogra_7Nekem biztosan ez lesz a kedvencem. Merthogy végre magamnak is varrok majd egyet:) Hurrá!

Mint a poszt elején említettem, még nincsen vége a meglepetések sorának. Eléggé belehúztam, a hétvégi WAMP-ra készülök, ami a WAMP exkluzív nevet viseli. A vásár az őszi-téli helyén lesz, a Millenárison, a Teátrumban,  itt találjátok az esemény információit.

Vasárnap, 10 – 18 óráig.

wamp

február 16 - Wamp!

Február 16-án újra wampolunk a Millenárison!

Méghozzá feltűnő helyen, ismét Wamp +osként, a fehér installációk egyikében találtok majd meg bennünket.

Az aznapi vásár fő témája az esküvő/bál lesz, bővítsük ezt a szerelemmel ♥ úgy általában ♥. Én is ebben a szellemben készülök erre a napra. Hogy miket viszek? Vadonat újdonság, már írtam róla: All you need is Love szatyor szürkében és kékekben,

jön velem egy ifjú Mankapár is, kifejezetten erre az alkalomra készültek:

Manka_pár

illetve sok-sok Manka

és nyomatok. Új illusztráció A5-ös méretben: babalátogatóba indulóknak ajánlom:

Csíkos táskákkal külön most nem készülök, de egy-kettő lesz azért (kettő.)

Várunk tehát benneteket itt:

Még keresed az igazit?

Még nem vagyunk túl a Luca-napon sem, de muszáj írnom arról, hogy amennyiben személyesen tőlem szeretnétek a MANKAságok között válogatni (és itt nyilván az “élőben” válogatáson van a hangsúly), a vasárnapi WAMPon tehetitek már csak meg. Idén UTOLSÓ alkalommal wampolok, utána már csak a postázás marad. Mindenkit szeretettel várok! (Wamp: dec. 15, vasárnap, Millenáris, B csarnok, 10-18 óráig)

Lehet jönni táskát felpróbálni, Mankát magatokhoz ölelni, illusztrációk között lapozgatni, zsebtükrök közül válogatni! Keretezett repró is lesz nálam, illetve fontos infó, hogy a táskákból 1-1 db-ot tudok már csak vinni. Érdemes tehát korán jönni!

Lesz sok gyerektáska is!

karácsonyi menetrend 2.

Mivel itt a december, azt hiszem, ideje közzétennem, hol leszünk megtalálhatóak, és azt is, hogyan juthattok a legegyszerűbben Mankához, táskához, illusztrációhoz, zsebtükörhöz, stb.

December 2-ától Budapesten vagyok kb. három hétig. Ebbe pont belefér 2 WAMP (december 8 és 15 ), és lehetőségetek lesz személyes átvételre is. Aki tehát a meskán vásárol, vagy a facebookon keresztül rendel, és budapesti, nem kell postaköltséget fizetnie, kis egyeztetés után a belvárosban gyorsan átadhatom a kiválasztott “termékeket”.

Ha pedig a wampon szeretnétek átvenni, amit vásároltatok pl. a meskán, azt is lehet. A wamp 500 ft-os belépője és kuponrendszere továbbra is él, de az utolsó félórában ingyen be lehet jönni, így aki csak terméket venne át, annak javaslom, hogy ebben a félórában érkezzen (17.30 – 18.00).

***

Még egy ok, amiért érdemes lehet kilátogatni a Wampra: táskák és zsebtükrök csak és kizárólag nálam kaphatóak, vagy a meskán, facebookon keresztül (a boltokban nem.)

Előfordulhat, hogy idő-, vagy fényhiány miatt nem tudok mindent lefotózni- feltölteni a meskára, fb-ra, még típusok szerint sem.

A Wampokon mindenből lesz nálam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hírek

Mutatok pár képet a hétvégi wampról:

A fenti két fotót kedves látogatók küldték ma nekem, nagyon köszönöm!

 

Illetve ma feltettem pár táskát a meskára, de még bővíteni fogom a kínálatot a napokban. Most kapható ez is:

és ez:

illetve ez:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itt találjátok őket, a meskán:

http://www.meska.hu/Shop/index/24

Wamp + Manka

 

blogra_mindenmás_kicsi

 

Remek hírem van, vasárnap részt veszünk a WAMP-on!

Hogy az öröm még nagyobb legyen, kiemelt helyet nyertünk a WAMP+ szekcióban, tehát, ha jöttök, ne a megszokott kicsi standot keressétek, hanem a fehér, nagy installációt, remélem, hamar megtaláltok, a figyelemfelkeltő dekoráción épp most dolgozom:) Szóval örülök nagyon és dolgozom ezerrel. Nagyon régen nem voltam wampozni, egész pontosan utoljára tavaly, úgyhogy itt a szuper alkalom, hogy újra találkozzunk.

Mik a fontos tudnivalók? A vásár újra a Millenárison lesz, hurrá, (B csarnok, csak kövessétek a táblákat) vasárnap 11-19 óráig.

Ezúttal 500 Ft lesz a belépődíj, de ez teljes egészében levásárolható,

gyerekeknek 14 éves korig, nyugdíjasoknak ingyenes.

5 db 100 ft-os kupont kaptok a bejáratnál, amit bent a következőképpen tudtok levásárolni: kerek 1000 forintonként 1 db kupont tudtok beváltani. Magyarul, ha nálam vásároljátok le az összes kuponotokat, akkor pl. az 5 ezer ft-os Manka árából lejön 500 ft. Vagy ha pl. táskát szeretnétek, akkor a 7900 Ft-os film noir táska 7400 ft-ba kerül. Az A5-ös repróim 2 ezer helyett 1800, a gyerektáskák 6 ezer ft helyett 5500..és így tovább. Ugye nem is hangzik rosszul? De nem muszáj egyben az összes kupont levásárolni.

Ha valakinek még mindig nem jött meg a kedve, elárulom, hogy sok kiállítótársam akciózik majd vagy ajándékot ad, gyertek, jó lesz!

Mit viszek? Lesz sok Manka (lásd fent), gyerektáskák,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

felnőtt táskák, nemcsak a már említett film noir típus,

film_noir_taska_manka

 

hanem gyönyörű virágmintások is (róluk még nincsen képem, mert félkészek), valamint színesek, mind-mind bőr füllel. Például:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illetve jönnek a reprók ugye:

 

 

 

 

Illetve a szokásos zsebtükrök!

Ugye találkozunk vasárnap?

 

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!